65 95 53 53 / 20 23 06 53 bladstrup@mail.dk

Havemaskiner & haveredskaber

Hos Bladstrup Smedie i Otterup på Nordfyn er vi ikke blot maskin- og landbrugsmekanikere, der kan tage hånd om reparationer af maskiner. Vi forhandler også mange forskellige havemaskiner og redskaber til privatpersoner. Kom meget gerne forbi butikken, og lad dig inspirere i vores omfattende udvalg af havemaskiner og redskaber. Vi tilbyder noget for enhver smag.

Lige nu tilbyder vi finansiering på Snapper havetraktorer!

Er tiden kommet til ny havetraktor? Og synes du, at prisen er lidt for høj? Så del din betaling op i mindre bider. Ring og hør nærmere om vores ny finansiering på Snapper havetraktor. 

Hos Bladstrup Smedie kan du lige nu finansiere din nye Snapper SPX 110

Stort udvalg af havemaskiner og
haveredskaber til gode priser

Synes du, at havearbejdet kan være hårdt og tidskrævende? Så har vi hos Bladstrup Smedie diverse havemaskiner, som både letter havearbejdet og gør det meget mere effektivt.
Vores store udvalg af havemaskiner omfatter blandt andet motorsave, hækkeklippere og græstrimmere af det japanske mærke Echo. Disse havemaskiner kan fås i mange forskellige varianter og til gode priser.

Mangler du redskaber til hverdagsarbejdet i haven, så ligger Bladstrup Smedie også inde med et stort udvalg af mere basale haveredskaber som blandt andet skovle, koste og river. Vores havemaskiner og redskaber sælges også til privatpersoner.

Mangler du redskaber til hverdagsarbejdet i haven, så ligger Bladstrup Smedie også inde med et stort udvalg af mere basale haveredskaber som blandt andet skovle, koste og river. Vores havemaskiner og redskaber sælges også til privatpersoner.

Skal vi hjælpe dig? Så kig endelig forbi hos os på Bladstrup Bygade nr. 5 i Otterup på Nordfyn mellem mandag og fredag. Her står vi klar til guide – og rådgive dig. 

Har du spørgsmål, så kan du ringe til os på: 65 95 53 53 

Hos Bladstrup Smedie er vi behjælpelige med salg og servicering af havemaskiner.
Vi leverer professionelt haveredskaber. Såsom motorsave fra Echo.

Reparation og salg af havemaskiner

Er din havemaskine gået i stykker, kommer vi meget gerne og afhenter den hjemme hos dig og afleverer den tilbage igen, når den er blevet repareret på vores værksted. 

 Blandt vores omfattende udvalg af havemaskiner findes også plæneklippere. Så står du og mangler en plæneklipper – kan du besøge vores store udvalg i butikken. Vi har både plæneklippere til at gå med og til at sidde på. Begge varianter findes i mange forskellige størrelser og til gode priser. Vi forhandler hovedsageligt mærket Snapper, som står for kvalitet.

Giv os et kald på tlf. 65 95 53 53, inden du kører ud til os. Så sørger vi for, at vi er her til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige havemaskine eller det helt rigtige redskab.

Hos Bladstrup Smedie forhandler vi havemaskiner og redskaber fra blandt andet Snapper. Kvalitetsprodukter til gode penge.

Vi er her for at hjælpe!

Bladstrup Smedie

Bladstrup Bygade 5
5450 Otterup

CVR: 13758980

Åbningstider

M-T: 7:00 – 16:00
F: 7:00 – 15:00
L-S: Lukket

Ring til os