65 95 53 53 / 20 23 06 53 bladstrup@mail.dk

Pillefyr

Hos Bladstrup Smedie leverer, monterer og installerer vi pillefyr fra blandt andet Twinheat. Twinheat er det bedste af det bedste inden for pillefyr. Mærket er 100 procent dansk produceret og har eksisteret i omkring 40 år.

Lær mere

Pillefyr er et glimrende alternativ til oliefyret 

Et pillefyr er et glimrende alternativ til oliefyret for dig, der f.eks. ikke har adgang til fjernvarme. I vores forretning i Otterup på Nordfyn – har vi pillefyr fra Twinheat stående til fremvisning og demonstration.

Du er meget velkommen til at komme forbi, og se dét i drift. Ydermere kan du høre mere om de mange fordele, som du får ved at købe et sådant fyr. Fyret kan fyre med både træpiller, flis, korn og andre materialer.

Et godt alternativ til oliefyr

Kan fyre med forskellige materialer

Mere miljøvenligt end et oliefyr

Vi leverer, installerer og servicerer pillefyr

Pillefyr – et grønnere valg

Idet pillefyret kan fyre med mange forskellige materialer, gør det det meget mere fleksibelt end f.eks. et oliefyr, som kun et enkelt brændstof virker til. Et pillefyr er også meget mere miljøvenligt end et oliefyr, idet det ikke kræver fossile brændstoffer.

Hvis du er mere interesseret i et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, leverer, monterer og installerer vi også dette hos Bladstrup Smedie.

Vølund pillefyr

Vølund pillefyr er meget robust. Fyret anvender den nyeste forbrændingsteknik og har en lang levetid. Fyret er med snegl og PB20 MAX brænder som standard. Dette er utrolig slidstærk, og man får meget kvalitet for pengene.

Vølund pillefyr Pellux 100 og Vølund Pellux 200 er kedler, der er udviklet specielt til træpiller.

Havemaskiner & haveredskaber

Landsbrugsmaskiner

Her ses et leveret pillefyr hos en glad og tilfreds kunde. Skal vi hjælpe dig?

Vi kan 

Hjælpe med vedligeholdelsen

Gennem adskillige år har Bladstrup Smedie stået for både opsætning og vedligeholdelse af en lang række pillefyr på hele Nordfyn.

Vi hjælper naturligvis også med servicen – ikke alene på vores egne pillefyr, men også på andre mærker, som vi ikke nødvendigvis selv har installeret.

Hos Bladstrup Smedie står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor dette felt, og derfor vil vi altid give dig den helt rette rådgivning.

Brug for hjælp? 

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om fordelene ved et pillefyr, vil du se fyret i drift, eller har du brug for service? Så kontakt os på tlf. 65 95 53 53 eller 20 23 06 53, eller skriv til os på vores kontaktformular herunder.

Vi er her for at hjælpe!

Bladstrup Smedie

Bladstrup Bygade 5
5450 Otterup

CVR: 13758980

Åbningstider

M-T: 7:00 – 16:00
F: 7:00 – 15:00
L-S: Lukket

Ring til os